Groepenkast in Haarlem

Bent u op zoek naar een elektricien in Haarlem omdat u uw groepenkast wilt uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw groepenkast uitvoeren. Van het extra plaatsen van stoppen tot het vervangen van uw groepenkast voor een nieuwe exemplaar. Ook in het geval van een storing kunt u ons inschakelen. Is er bijvoorbeeld een stop uit uw kast geslagen en lukt het u niet zelf om de stroom weer op gang te krijgen? Wanneer u in de omgeving van Haarlem woont, staan wij dag en nacht klaar om de storing te verhelpen. Geen beschikking hebben over stroom is zeer vervelend en wij laten u uiteraard niet in het donker en in de kou zitten.

De functie van de groepenkast

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. Via de hoofdstop van de groepenkast komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. Deze stroom wordt in deze kast over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden verdeeld. De groepenkast is het centrale punt voor stroom in uw pand, en bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt. Wij kunnen hiervoor zorgen.

Waarom Elektrotechnisch installatiebedrijf ALM?

  • Dag en nacht bereikbaar

  • Jarenlange ervaring in het vak

  • Reparatie, onderhoud en installatie

  • Altijd een persoonlijke aanpak

Contact met uw elektricien

Woont u in Haarlem en bent u op zoek naar een allround elektricien? U kunt ons bereiken door te bellen naar 023 – 799 08 69 of via ons contactformulier.