Haarlem en omstreken 

Een KvINL InstallQ erkende elektricien in Haarlem e.o.? 

Vraag een offerte aan of maak een afspraak!
023 2340021

STORINGSDIENST IN HAARLEM E.O., 24 UUR PER DAG 7 dagen per week.

Heeft u per direct een elektricien nodig in Haarlem, Velserbroek, Hoofddorp, Zandvoort, Heemstede, Bloemendaal, Santpoort of Aerdenhout? 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar!

Onze storingsdienst is binnen 1 uur ter plaatse en gaat met een volledige uitrusting gereedschappen en werkmateriaal op pad.

Zo weet u zeker dat we de klus zo snel mogelijk klaren.

Met onze kennis en ervaring is geen storing ons onbekend. U kunt er dus zeker van zijn dat onze elektriciens uw storing snel en goed verhelpen.

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij een stroomstoring, problemen met uw groepenkast of iets anders! Verder bieden wij een 24 uur spoed storingsservice. Met vele tevreden klanten kunt een betrouwbare Elektricien voor Haarlem en omgeving verwachten van Alm elektro! We zijn actief in heel Noord-Holland,

dus vraag ook gratis en vrijblijvend een offerte op maat!

UW STORING, GROOT EN KLEIN, DIRECT VERHOLPEN

Storingen kunnen lastig zijn. Zonder stroom werken de meeste apparaten niet. Zodra thuis de koelkast geen stroom meer krijgt stopt hij met koelen, met alle gevolgen van dien. Voor veel bedrijven zijn computer en telefoon van groot belang. En deze werken ook niet zonder stroom. Behalve ongemakkelijk kunnen storingen ook gevaarlijk zijn. Bij ALM Elektro Elektricien voor HAarlem en omgeving is het dan ook ons hoogste doel om uw storing zo snel mogelijk op te lossen.

Waarom Elektrotechnisch installatiebedrijf ALM?

  • Dag en nacht bereikbaar

  • Jarenlange ervaring in het vak

  • Reparatie, onderhoud en installatie

  • Altijd een persoonlijke aanpak

Contact met uw elektricien

Woont u in Haarlem en bent u op zoek naar een allround elektricien? U kunt ons bereiken door te bellen naar 023 2340021 of via ons contactformulier.